Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

EasyCredit – мнения

Търсите мнения за ИзиКредит?

За всеки е важно да избере кредит и компания, на която може да се има доверие и която се ползва с положителното мнение на клиентите си. Ние се стремим да представим максимално обективна информация, като при нас можете да разгледате всички условия на ИзиКредит и сами да формирате мнение кой кредит да изберете.

 

Вижте и сравнете всички кредити >>>

 

Информация за EasyCredit

Изи Кредит (Easy Credit) или „Изи Асет Мениджмънт” АД, както е търговското наименование на компанията, е създадена още през 2005 г. и към настоящия момент е най-голямата и водеща компания в страната в областта на небанковото потребителско кредитиране с отпускане на заеми в домовете на клиентите.

 

Всички кредити на ИЗИ КРЕДИТ >>>

 

Виж сравнение на всички кредити

В нашия кредитен портал можете бързо и лесно да сравните кредитите на всички кредитни компании. Избирате сума и срок и виждате погасителните вноски на всички представени компании, както и всички важни условия, като лихви, оскъпяване , време за одобрение и други. По този начин може вие сами да прецените кой кредит е най-подходящ за вас.

 

Сравни и подай безплатно запитване >>>

 

Мнения и отзиви във форумите за Изи кредит

Формирането на мнение за една компания винаги е много индивидуално, тъй, всеки клиент има различни изисквания, различни очаквания и различни възможности за получаване на кредит. За това и отзивите и коментарите на потребителите във форумите са са различни.


Какви са вариантите да формирате обективно мнение за избраната от Вас компания:
- Може да потърсите мнениято на близки и приятели, които ползват услуги на компанията
- Може да кандидатствате за кредит онлайн - това е напълно безплатно и така ще получите пълна информация за желания кредит
- Може да потърсите мнения и във форумите в интернет, обаче е трудно да се прецени кои от мненията са обективни

 

Сравни и подай безплатно запитване >>>

 

Коя кредитна компания да изберете

Ние се стремим да бъдем максимално независими при изразяването на мнение, като предпочитаме да избираме максимално обективни индикатори за сравнение, при които всеки сам да може да прецени коя компания или банка да избере.


Критерии за формиране на мнение за определена компания и банка:
- Профил компанията – история, екип, взаимоотношения с клиентите, пазарен дял, репутация и други
- Условия на предлаганите кредити – много важно е предлаганите условия да отговарят на вашите изисквания
- Клиентска удовлетвореност – независими проучвания за клиентската удовлетвореност

Вероятно най-обективен критерий за оценката на потребителите е провеждането на независими проучвания за клиентската удовлетвореност, обаче за момента тези проучвания са доста ограничени.

 

Сравни и заяви онлайн >>>

 

Кой е най-добрия бърз кредит?

Всеки клиент има свои очаквания и по тази причина критериите на потребителите за избор на кредит са различни. При нас може бързо и лесно да направите сравнение на всички оферти за бързи кредити в зависимост от вашите нужди:


>>> Безлихван първи кредит
>>> Бърз кредит без доказване на доход
>>> Кредит само с лична карта
>>> Бърз кредит с месечни вноски
>>> Кредит при влошена кредитна история

 

Сравнение на всички бързи кредити >>>

 

Повишаване на клиентската удовлетвореност

За всички кредитни компании е важно клиентите да останат доволни, за да ползват услугите им отново и отново. Това е и основната причина през последните години да се наблюдава значително подобрение в обслужването в почти всички кредитни компании и банки. Всички се стремят да запазат и да развиват взаимоотношенията с редовните си клиенти и основния път в тази посока е повишаване на клиентската удовлетвореност.

 

Най-изгодните бързи кредити >>>