Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Бързи кредити до 200 лева

Бърз заем до 200 лева

 

Спешно търсите пари назаем до 200 лв., но се оказва, че банките изобщо не предлагат суми под 1000 лв. или нямате време да чакате. Търсенето на заем от близки и приятели може да бъде бъде свързано с неудобство или затруднение за околните, които също имат своите планове. Разрешаването на малки спешни заеми е в диапазона на услугите предоставяни от фирмите за бързи кредити, които запълниха тази пазарна ниша останала извън обхвата на банките.

 

Виж всички кредити и заяви за 1 минута

 

Вид кредитОдобрениеВиж и заяви
Бързи кредити до 200 лв. без лихвадо минутиВземи кредит
Бързи кредити до заплата до 200 лв.до минутиВземи кредит
Бързи кредити без поръчителидо минутиВземи кредит
Бързи кредити без доказване на доходидо минутиВземи кредит
Бързи кредити при влошена кредитна историядо минутиВземи кредит
Всички бързи кредитидо минутиВземи кредит

 

За малките онлайн кредити до заплата

Възникването на неочакван разход или спешна финансова нужда Ви принуждава да се интересувате от спешни мини заеми. Това не трябва да ви притеснява, нито пък да се срамувате от възникналото затруднение, тъй като на всеки може да се случи да има необходимост от финансова подкрепа. Небанковите кредитни дружества предоставят микро заеми на всеки, който е изпаднал в необходимост от малка сума, с която веднага да плати неочакван разход.

Ето и предимствата на малките спешни заеми до заплата:
- Бързо кандидатстване онлайн и одобрение до минути
- Лесно одобрение без излишни документи и бюрокрация
- Получаване на парите в рамките на деня, а в някои компании и до час
- Промоции при теглене на първи кредит до заплата (без лихви и такси)
- Помощ при спешни и неотложни ситуации
- Всеки може да се възползва

 

Фирми за бързи кредити

 

Актуални оферти - сравнения и онлайн кандидатстване:

 

Видове мини заеми

- Бърз кредит до заплата (200 лв.) - при положение, че вземате редовна заплата можете да си позволите кредит в размер на ниска сума, който лесно да покриете със заплатата в края на месеца. Ако за първи път теглите такъв заем, вижте кредитните фирми, които предлагат такъв продукт с 0% лихва (наистина вземате сумата и я връщате без оскъпяване).
- Бърз кредит на месечни вноски (200 лв.) - друг предпочитан вариант за отпускане на заем в рамките на тази сума е на месечни вноски. Колкото по-малък като срок за връщане е кредита, толкова по-евтин ще ви излезе той.
- Бърз кредит на седмични вноски (200 лв.) - когато получавате пари на седмична база е много лесно да поискате мини кредит на седмични вноски, така че да го изплатите бързо на много добра цена.

 

Как да сравним условията за получаваме на микрозаем

Изберете желаната сума и вижте всички оферти на фирмите за бързи кредити. Нашата платформа прави директно сравнение всички важни показатели за избор: крайна цена на кредита, погасителни вноски, ГПР, лихви и такси, срок на одобрение, срок на погасяване, предимства и специфики, както и допълнителна полезна информация за продукта.

 

Кога се налага да ползваме малки суми назаем?

За да кандидатствате за мини заем до 200 лева, просто е нужно да имате лична карта и да имате добра кредитна история. Дори да не изпълнявате второто условие, все пак има шанс в някои от компаниите. Бързите мини кредити са отлична възможност за всеки, който има спешна нужда от малка сума назаем. Парите са много удобни за плащане на извънредни сметки за ток, вода, или за отопление; за връщане на малък дълг към приятели; за малък изненадващ подарък за любим човек; за закупуване на домакински уреди, малки ремонти, за почивка и т.н.