Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Бързи кредити за цялата страна

Все повече потребители започват да ползват бързи кредити, когато им се налага да ползват малки суми за сравнително кратки срокове. Обхвата на потребителите на бързите кредити се разширява, като включва: самоосигуряващи се лица, свободни професии, работещи на граждански договори и хонорари, собственици на малки бзнеси, безработни ползващи помощи от бюрото по труда, работещи на почасова работа, работещи на заработка или на база постигнати резултати, жени в майчинство, фрийленсъри и много други.

 

Бърз кредит може да се изтегли, както при непредвидени случки и събития, така и при добре обмислени ситуации и обстоятелства. Затова причините за търсенето на бързи кредити са различни: някой има нужда от спешни пари, друг работи без трудов договор и няма добри отношения с банките, трети иска да купи изненадващ подарък, четвърти не е планирал добре семейния бюджет за месеца ... много хора и най-различни причини.

 

Ако не отговаряте на условията за заем от банка, не означава, че не може да се възползвате от възможността да получите бърз заем. Именно затова бързите кредити са толкова популярни на много места по света. Те отварят вратите и за хора, чиито финансов път до банките е ограничен пореади едно или друго условие. Медиите широко рекламират бързи кредити, интернет потреблението и масовите положителни и отрицателни коментари в обществото, отдавна изведоха тези кредитни продукти на много популярно ниво.

 

Бързи кредити онлайн за цялата страна

Голямото преимущество на бързите заеми е, че може да се канидатсва онлайн от цялата страна, като парите се получават еднакво бързо, както в големите градове така и в помалките населени мества в цялата страна. Mожетe да се информирате за условията, да проучите мненията на клиентите в интернет, да кандидатствате за кредит онлайн по всяко време на денонощието и да получите парите до часове.

 

Бърз отговор и лесно получаване на парите

Тези кредитни продукти оправдават прилагателното „бързи“. Одобрение до минути, лесно кандидатстване oнлaйн и бързото получаване на сумата. Бaнĸитe oтĸлиĸвaт пo-бaвнo нa cпeшни нужди от пари, поради по-тpoмaвитe пpoцeдypи и повече документални изисквания. Освен това, микрокредитирането в банките е на заден план, тъй като отпусканите кредити най-често са над 1000 лв. и за по-дълги периоди, докато при бързите кредити се предлагат и мини кредити до 200 или 300 лв., а сроковете може да бъдат много кратки (няколко дни, седмица или за избран период).
Потребителите с положителен опит с фирмите за бързи кредити ползват тези услуги няколко пъти в годината. Това е доказателство за гъвкавостта, бързината и лоялното партньорство между физическите лица и кредитните организации. Естествено, самите небанковите фирми поощряват правилното използване на всеки кредит чрез възможно увеличение на сумата при следващо теглене, дори преференции и специални програми за лоялни клиенти.
Не са малко хората, които ползват бързи кредити поради други причини. Това включва възможността за вземане на първи безлихвен заем, преференции за първи заем или отстъпки за постоянни клиенти и други. Хората вземат много често бързи кредити, за да покрият непредвидени плащания в различни направления - голям процент от тегленията са за покриване на сметки и належащи задължения, като не са малко и хората, които си купуват продукти за бита или плащат здравни, козметични и всякакъв друг вид услуги. Не трябва да изключваме най-спешните ситуации, когато бързият кредит е единствено адекватно решение при наличие на проблем от финансово естество.

 

Бързи кредити – вноски, лихви, ГПР, такси и критерии за избор

Успешния избор на бърз кредит зависи от правилния избор на кредитна компания и срявняване на най-важните критерии за съпоставяне в зависимост от индивидуалните изисквания на клиента. Все пак, хората се интересуват от различните видове бързи кредити според размера на сумата, броя на погасителните вноски, наличните такси и не на последно място от начина по-който им е предоставена информацията по кредита. Цялата тази информация служи като ориентир за оценка и окончателното вземане на решение.
От финансова гледна точка, най-важната информация за оценка на цената на един кредит е ГПР (годишния процент на разходите).
При ползване на микрокредити до 500 лв. и за относително кратки срокове до 1-2 месеца, този показател не е от водещо значение, тъй като разликата в ГПР реално може да бъде свързана с минимална разлика в лихвите в диапазона от 5-10 лв. максимум.
Полезна информация за потребителите е да знаят, че конкретно за бързите кредити цената на ГПР нe пoĸaзвa oбщитe paзxoди, ĸoитo плaщa кредитополучателят. Защото e възможно начисляване на други такси, които не са включени в ГПР, тъй като се начисляват под формата на допълнителни услуги или неустоки. Такива например може да бъдат таксите за предоставяне на кредит без поръчител, за ползване на банкова гаранция, при изисквания за определени доходи и други. Получаването на тази информация е важно за потребителя, тъй като по този начин може да се калкулира реалната цена на кредита.
Най-удобния начин е просто да получите информация за погасителните вноски и всички такси, за да знаете каква е общата цена, която плащате за получения заем.

 

Бързи кредити без гаранции и без обезпечение

Много хора избягват да бъдат поръчители и при нобходимост привличането на поръчител е свързано с известни затруднения и доста убеждаване. Именно затова, много голяма част от актуалните фирми за бързи кредити предлагат решение за бърз кредит без поръчители и без гаранции, но срещу съответна допълнителна сума. При положение, че искате всичко да е ясно, трябва да се информирате за точните такси.

 

От микрокредити до суми над 10 000 лв. под формата бързи заеми

Потребителите често теглят толкова колко им трябват, като статистически много голяма част от заемите са до 1000 лв. Причината е, че банките не предоставят по-малки суми, а на всичко отгоре имат много повече изисквания за отпускането. Ниската сума не винаги означава бързо връщане на парите. Хората много често се подсигуряват с погасителен план, който трае повече от половин година, като има случаи, в които погасителните вноски се плащат и за повече от година. Интересното е, че една малка сума в рамките на 500 лв. и за по-кратък период от време (напр. до 6 месеца), може да бъде с по-ниска обща цена в сравнение с някои банки.

 

Бързи заеми с отстъпки за лоялни клиенти

При неколкократно ползване на бързи кредити от страна на потребители се очертава следната тенденция. Хората, които са доволни от определена кредитна компания, продължават да ползват нови кредити, като често получават по-голям размер кредит, ползвт преференции и по-лесно получават одобрение.

 

Бързите кредити и добрата кредитна история

Наблюдава се ясна тенденция за все по-коректно обслужване на бързите кредити. Най-често клиентите плащат на точна дата, а понякога плащат и преди да е дошъл денят за плащане. Срещата се и малки забавяния, а понякога и затруднения, които удължават до месец изплащането на кредита. Потребителите са запознати, че техните действия рефлектират върху добрата им кредитна история и затова се стремят да се издължават вноските си навреме. Запознати са, че в бъдеще ще имат възможност за ползване на финансиране много бързо и лесно.
Потребителите, които имат повече от един бърз кредит, много често желаят да ги обединят, за да плащат по-малко, да направят погасителните вноски по-удобни и да спестят от лихви и такси.
Един път бърз кредит, втори път бърз кредит. Потребителите, които са ползвали бърз кредит и са били коректни платци, често при нужда отново ползват финансиране, тъй като вече всичко им е познато. Най-трудно вземат решение да изтеглят кредит хората, които не са използвали бърз кредит и често се консултират първо с близки и приятели, които имат опит с бързите пари в брой.

 

Условия за разрешаване на кредити за безработни

Процедурата, през която преминава всяко едно кандидатстващо лице е лесна и опростена. Всяка кредитна небанкова компания има свои правила и изисквания за отпускане на кредити – като дори и да няма изискване за доказване на доходите, кредитните компании искат да имат информация, че ще можете да погасите кредита си без значение от източника на доходите, например обезщетения за безработни, пенсия, майчинство, наеми или други.
По принцип за заемите на хората без постоянна работа не се прави проучване на доходите, а се изисква единствено документ за самоличност. Безработен, не значи непременно без доходи, тъй като може месечните постъпления да са от пенсия, пасивен доход, свободни професии, занаятчииски услуги, малък бизнес, почасова работа, работа от вкъщи и много други.
Друг възможен вариант е предоставяне на кредит на потребител, който е бил клиент на дадена кредитна фирма, изплатил е дължимото навреме и без никакви проблеми. Във втори момент, в който той е безработен все пак може да се възползва от нов кредит, защото самата фирма го счита за лоялен клиент.

 

В заключение, може да се каже, че именно определението „бързи“ е ключовата дума в успеха на тези кредитни продукти. Онлайн кандидатстване от цялата страна, бърз отговор, лесно и бързо получаване на парите, без излишни документи и без поръчители – ето това са предимствата, които правят бързите кредити предпочитани.

 

 

Кандидатствай онлайн за "Бърз кредит" още сега

 

 

Онлайн кредити с кандидатстване от цялата страна - алтернативи: