Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Бърз кредит до 1000 лева

Бърз заем до 1000 лева

 

Тегленето на бърз заем от 1000 лева е възможен вариант за всеки, който има спешна нужда от пари. Сумата от хиляда лева стои символично на границата между малки заеми и потребителските кредити от банки. Един такъв размер е широко използван от потребителите, тъй като дава възможност за по-широк набор от приложения.

 

Предимства на бързите онлайн кредити до хиляда лева

Появата на този вид кредити не е случайна за българскяи пазар, тъй като много домакинства имат нужда от финансиране, а не отговарят на банковите изисквания за трудов договор от минимум 6 месеца, по-високи изисквания за доходи, безупречна кредитна история или непрекъснат осигурителен стаж.
Ето и някои от предимствата:
- Лесно кандидатстване, бързо одобрение и получаване на парите още същия ден
- Осигурява се достъп финансиране за хора, които не отговарят на банковите изисквания
- Възможност за получаване на сумата без поръчител и само с лична карта
- Възможност за кандидатстване онлайн

 

Сравнение на бързите онлайн заеми за 1000 лева

В нашата платформа можете да направите сравнение на всички актуални оферти на фирмите за бързи кредити: погасителни вноски, ГПР, лихви и такси, срок на одобрение, срок на погасяване и допълнителна информация, която можете да получите под формата на финансови примери и конкретни детайли за всеки един продукт.

 

Фирми за бързи кредити

 

Актуални оферти - сравнения и онлайн кандидатстване:

 

Критерии за получаване на заем от хиляда лева

В голяма част от компанниите има минимални изисквания за наличние на лична карта и пълнолетие. За да сте сигурни, че одобрението също ще бъде бързо и безпроблемно, желателно е да нямате лоша кредитна история. Различните видове бързи кредити може да са съпътствани и с още критерии: за кредит с лихва 0% трябва това да е първи кредит от дадената фирма, за рекламирани бонуси и екстри трябва да сте лоялни клиенти на дадената кредитна компания и т.н.Последните статистики показват, че бързите онлайн заеми са с много бързо нарастващ дял спрямо банковите потребителски кредити. Основните причини за развитието на пазара на спешни заеми през последните години са оперативната бързина за разрешаване и получаване на сумите, възможността за онлайн кандидатсване, повишаването на доверието към основните играчи на небанковия кредитен пазар, наличието на потребители извън банкови кредитен пазар, липсата на излишни документи и бюрократични процедури, възможността за разрешаване на кредити на потребители без трудов договор или с известни компромиси по отношение на кредитната история, както и други удобни възможности оценени от потребителите.

 

С каква цел се ползват бързите потребителски заеми за 1000 лева

Кредита се усвоява в брой или по сметка, а сумата може да се ползва без ограничение за всякакъв тип покупки и разходи. Много домакинства ползват пари назаем, за да закупят домакински уреди, да платят планиран ремонт, разходи за сметки, за пътувания или семейна почивка до мечтана дестинация, за възстановителни и оздравителни процедури и т.н. Списъкът може да бъде продължен с още различни ситуации, които показват, че целта на микрокредитирането е да бъде от помощ за широк кръг от хора с много голям обхват финансови нужди и възможности.