Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Бързи кредити до 600 лв.

Критерият за сумата е ориентировъчен, но все пак възможността за бързи пари до 600 лв. предоставя решения в най-различни насоки. Това е една от най-търсените суми на кредитния пазар за бързи заеми, от една страна защото банките най-често предлагат суми над 1000 лв., а от друга страна поради минималните изисквания и възможността за получаване на сумата до няколко часа.

 

Сравнение на всички бързи кредити за 600 лв.

Селектирайте желаната сума и срок, за да видите всички актуални оферти. При положение, че сте избрали да изтеглите кеш кредит от 600 лева, то имате възможност да изберете такъв от много повече фирми отколкото предполагате. Това разнообразие ви дава избор да разгледате предложенията на повече фирми, така че да изберете най-подходящия кеш кредит за вас. В платформата на parite.bg се поддържа актуална база на предлаганите условия от различните компании и е разработен уникален кредитен калкулатор, който изчислява вноските във всички компании и дава възможност за лесно сравнение на условията. Селектирайте и желаната сума и срок, за да да можете да съпоставите отделните кредити:

 

Погасителни вноски: Месечната вноска зависи от сумата, срока и лихвените условия. Заемът може да бъде и под формата на бърз кредит до заплата, но следва да прецените възможностите си за еднократно погасяване в края на месеца.

Общо оскъпяване: Това е един от най-важните индикатори, който показва сумата за връщане. В общата сума за погасяване се включва получената сума плюс всички лихви и такси при редовно обслужване на задълженията за желания срок. Колкото по-кратък срок изберете, толкова ниска ще бъде крайната сума за погасяване.

Допълнителна информация: Освен основните характерисктики, в допълнителните параметри можете да разгледате срока за одобрение и получаване на заема, максималната и минималната сума, годишния процент на разходите (оскъпяване на кредита), начините на изплащане на парите, полезни предимства или специфики и много други.

 

Фирми за бързи кредити

 

Актуални оферти - сравнения и онлайн кандидатстване:

 

 

Заявете бърз заем онлайн

Можете да подадете заявка в повече кредитни фирми, като ние препоръчваме да кандидатствате само за избраните от Вас кредити.

 

Лихви и такси при спешните онлайн заеми

Съвсем нормално е хората да се интересуват от лихвата по бързия кредит, който са преценили, че искат изтеглят. Лихвата, обаче е само една част от цената на един кредит, като заедно с таксите се формира т.нар. годишен процент на разходите. Допълнително при бързите кредити е възможно някои от компаниите да ви предложат вариант за ползване на кредитити без поръчители срещу заплащане на допълнителна такса за гаранция. В секцията ни за бързи кредити без лихва, можете да разгледате промоционалните оферти на някои от компаниите за заеми до заплата с 0% лихва. При коректно погасяване на получените суми един бърз кредит може да бъде много изгоден вариант при ползване на малка сума от доказана компания, но трябва да внимавате с евентуални просрочия, които биха довели до оскъпяване на кредита.

 

Пари назаем до заплата или на вноски

 
  • Заем до заплата до 600 лв. - на практика това са кредити с еднократно погасяване в срок до 1 месец, като в някои от компаниите има и възможност за удължаване след преразглеждане и допълнително заплащане. Одобрението става бързо до минути или най-много в рамките на час, стига заемоискателят да отговаря на заложените от фирмата условия.
  • Кредит на вноски - може да съобразите срока на кредита с месечната вноска, която имате възможност да погасявате месечно, в зависимост от очакваните доходи.

 

За нови клиенти, някои от компаниите предлагат кредит до заплата без лихви и такси. Моля имайте предвид, че ако има вероятност да не можете да погасите цялата сумата еднократно, би следвало да изберете кредит на вноски или да проверите възможността за удължаване на срока, за да нямате наказателни такси.

 

За какво се ползват кеш заемите от 600 лв.

Не е случайно, че статистиките от кредитния пазар в България показват ярко изразена популярност на бързите потребителски кредити в диапазона от четиристотин до шестстотин лева. Това са суми, които може да се ползват с множество приложения – за покриване на определени непредвидени разходи, за покупки на активи, за плащане на стари задължения, за ремонти, дентални или медицински процедури и много други. Освен това с толкова пари може да се финансира неотложно или желано пътуване както с бизнес цели, така и с чисто туристически намерения. Парите могат да са от помощ при организацията на дадени семейни или лични събития и много други. Този вид спешни заеми може да имат много предимства при самото кандидатстване, но не трябва да се забравя, че всеки вид кредит трябва да се обмисли много добре преди да се направят първите стъпки към него.

 

Условия за кандидатстване

За да се ползвате от пари от фирма за бързи заеми в размер и да използвате всички обещани предимства и ползи от рекламите, трябва да отговаряте на определени условия, които са различни за отделните финансови институции. Най-често получаването на кредит е много бързо и лесно, само с лична карта. Предлагат се кредити без доказване на доходи, което не означава, че не трябва да разполагате с приходи за погасяване, а че не е необходимо да разполагате с трудов договор и всички видове доходи биха могли да послужат за погасяване (напр. пенсия, хонорари, надомна работа, обезщетения за майчинство, обезщетения за безработни и т.н.). За някои от промоционалните кредити има отделни изисквания: за кредит с нула процента лихва трябва за първи път да кандидатствате в конкретната фирма, за допълнителни отстъпки за лоялни клиенти има изисквания за коректно погасен кредит и т.н.

 

Актуални оферти - сравнения и онлайн кандидатстване:

 

Различни наименования на този продукт

Бързите заеми се предлагат под различни маркетингнови наименования в различните компании: бърз кредит в брой 600 лв., кеш пари до 600 лв., онлайн пари назаем до 600 лв., мини заем до заплата 600 лв., спешен паричен заем от 600 лв., кеш заем 600 лв.