Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Бързи кредити от заложни къщи

На всеки може да се случи да изпадне във финансово затруднение, но ситуацията става още по-тежка, ако не може да получи финансиране от банки или други финансови компаниии. В такива случай, може да си помислите за получаване на бърз кредит от заложна къща. Има ли алтернатива?

 

При положение, че имате достъпна, гъвкава и легитимна услуга като бързите кредити, просто забравете риска свързан със заложните къщи.

Често хората се оказват в много неизгодно положение след като са взели пари от заложна къща, като има опасност да се разделят със заложените активи, да попаднат в клопката на лихварството и т.н.

 

Бързите кредити са продукти от легитимни финансови компании, които отпускат средства при ясни правила, условия и изисквания.

Този вид кредитиране има много предимства, като се предлагат дори заеми без доказване на доходи, при влошена кредитна история, без поръчители и т.н. Първото предимство е, че можете да кандидатствате онлайн. Заявката става с лична карта, а дори при първи кредити от дадена кредитна компания, може да получите бърз заем с лихва 0%. При положение, че нямате задължения към банки и други кредитни институции, одобрението става много бързо, а парите можете да получите още в рамките на същия ден.

 

Защо ползването на бърз кредит е по-добър вариант от заема от заложна къща?

Отпускането на бързи мини кредити е регламентирано със законови процедури и всяка компания в този бизнес е регистрирана в кредитен регистър на БНБ. Освен това, компанията е длъжна да ви предостави своите общи условия, дори да кандидатствате онлайн. Взаимоотношенията се уреждат с договор, в който ясно са посочените какви са правомощията на кредиторите и вашите като кредитополучател.

 

Бързи кредити за обединяване на задължения и големи кредити без доказване на доходи и срещу ипотека?

Ако имате доходи, които не можете да докажете с документи, вижте и предложенията за заеми без трудов договор с ипотека на недвижимо имущество, вместо да ползвате услугите на заложни къщи и лихвари.

 

 

Фирми за бързи заеми

 

 

Всички оферти за онлайн бързи кредити: