Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Бързи кредити на седмични вноски

Бързите кредити със седмични вноски са разработени за хора, които получават доходите си на части през месеца и им е по-удобно да се внасят сумите по-често, но на по-малки вноски. 

Бързи кредити на седмични вноски са подходящи за всякакъв тип неотложни разходи или покупки, които можете да покриете при получаване на заплата или аванс.

Разбира се, специфичното при този тип кредит е, че погасяването е всяка седмица, т.е. е подходящ за хора, които получават доходите си ежедневно или седмично.

Можете да използвате парите за експресно плащане на всякакъв вид сметки, неотложни услуги, ремонти и други извънредни разходи за покриване на месечния бюджет.

 

За бързите кредити на седмични вноски

 

Бързите кредити на седмични вноски са насочени към клиенти, които имат дневни или седмични постъпления – например хонорари от услуги, ежедневна търговска дейност, дневно изплащане на заработката, седмично заплащане и много други.

 

За бързите заеми на двуседмични вноски

 

Кредитите с двуседмични вноски са подходящи за потребители, които получават доходите си на две или повече месечни плащания, например аванс и заплата. Разбира се, дори и да имате ежедевни приходи или седмични плащания, този тип кредит е подходящ, ако считате за удобни двумесечните плащания.

 

 

Кой може да кандидатства

 

Кредитоискателите, които проявяват интерес към тези кредити, следва да са навършили пълнолетие и да разполагат с валидна лична карта.

Кандидатстването за кредит на седмични вноски е максимално улеснено, като в зависимост от изискванията на фирмата, може да се изиска доказване на доходи, но има и варианти за получаване на финансиране без трудов договор и без доказване на доходи.

 

Какви са максималните суми за кредитите на седмични вноски

 

Минималните суми варират от порядъка на 50, 100, 200 лв., в зависимост от нуждите на клиента и съответния кредитен продукт.

Максималната сума е различна във всяка от кредитните компании, като в някои от фирмите се предлагат над 5000 и 10 000 лв., а в други компании са ограничени до 2000 и 3000 лв.

Честа практика в голяма част от фирмите за бързи кредити е първия заем на седмични вноски да се отпуска с по-ниска сума и при положение, че той бъде погасен на време и според правилата, съвсем скоро можете да се ползвате от по-голяма сума пари.

 

За колко време ще имам отговор и как ще получа парите?

 

Одобрението за кредита може да стане до минути, а може да отнеме и няколко часа. Със сигурност обаче в рамките на работния ден, вие можете да бъдете одобрени както и да си получите парите. Начините за получаване на сумата са различни във всяка организация, но стандартно по избор се предлага по банков път, EasyPay, кеш и други.

 

Срок и начин на погасяване

 

Най-важното за избор на срок на заема е да можете да си позволите съответните седмични погасителни вноски, като това зависи основно от размера на кредита и получаваните доходи, както и от наличието на други задължения, ако имате такива. Вижте какви са вноските, за да прецените, дали можете да изплатите заема за кратък период от от няколко седмици или искате да ползвате по-дълги срокове от в порядъка на половин или една година (52 седмични вноски).

 

Калкулатор за кредити на седмични вноски

 

Разгледайте нашият сайт за сравнения на условията на всички бързи кредити на седмични и двуседмични вноски, вижте предлаганите условия и натиснете бутона за кандидатстване онлайн.