Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Бързи кредити без обезпечение

Бързите заеми в голямата си част се предлагат без обезпечение или без залог, като много компании предлагат финансиране и без изискване за поръчители (гаранти). Можете да кандидатствате online, достатъчно е да изберете една от множеството услуги и да подадете заявка, като посочите необходимите данни. Едно от главните предимства е възможността да получите бързи пари по всяко време на денонощието от цялата страна, където има достъп до Интернет.

 

Виж всички кредити и заяви за 1 минута / напълно безплатно

 

Вид кредитВиж и заяви
Кредити без обезпечение и без поръчителиВземи кредит
Бързи кредити без доказване на доходиВземи кредит
Бързи кредити при влошена кредитна историяВземи кредит
Бързи кредити с 0% лихваВземи кредит
Кредити за обединяване на бързи кредитиВземи кредит
Всички бързи кредитиВземи кредит

 

 

Бързи кредити без обезпечение

Какви са изискванията за получаване на бърз необезпечен заем?

За кредитите от този тип не се изисква ипотека, поръчител, запис на заповед или някакво друго обезпечение. От вас се изисква само да попълните онлайн формата в сайта на съответната компания, като предоставите необходимата информация и определите размера на исканата сума. Кандидатстването и процедурата по одобрение са изключително улеснени, така че да не губите времето си и да имате максимално бърз достъп до полученото финансиране.

 

Колко пари мога да получа без залози?

Първите пари без обезпечение са за по-малки суми, за доказване на коректността на кредитополучателя, а след коректно издължаване може да бъде разрешен и по-висок размер кредит. Всяка кредитна компания има различни максимални суми, но първоначалните суми са най-често до 2000-3000 лв., а след това сумата може да бъде и над 3000-4000 х.лв. без ипотеки и други залози.

 

За колко време се получават необезпечени заеми?

Получаването на малки заеми без залози най-често е до половин час, като някои съвременни компании правят възможно получаването на отговор до минути.

 

Какви са изисквания за разрешаване на бързи кредити без обезпечение и без поръчители?

Всяка компания има свои собствени изисквяния, като в някои от компаниите се предлагат кредити само с лична карта и без доказване на доходи, в други компании имат изисквания за добра кредитна история, в други компаии предлагат финансиране и на кредитоискатели, които са имали лоша кредитна история, но в момента са редовни платци, предлагат се краткосрочни кредити с еднократно погасяване или с погасяване на вноски. Искате да получите бързи пари без обезпечение и без гаранти – можете да кандидатствате онлайн напълно безплатно, като изберете от различните кредитни продукти.

 

Какво представлява обезпечението при бързите заеми?

Част от бързите кредити се предлагат с обезпечения под формата на банкова гаранция или поръчител (гарант), като някои от компаниите имат допълнителни такси за ползване на кредити без гаранция. При по-големи суми, които надхвърлят 5 000 - 10 000 лв. има кредитни продукти срещу ипотека недвижим имот. В широкия смисъл обезпечението може да бъде: ипотека, залог, поръчител (гарант), съдлъжник, банкова гаранция, депозит в банка, залог върху ценни книжа, залог върху вземания от трети лица и други.

 

 

За необезпечени заеми онлайн може да кандидатстване от цялата страна и да получите бърз отговор, лесно и бързо получаване на парите, без излишни документи и без поръчители.

 

 

Вземи "Необезпечен бърз кредит"

Заяви тук

 

 

Други бързи кредити: