Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Бърз кредит за 18 годишни

Навършвате пълнолетие и имате спешна нужда от пари за нещо важно?

Бихте могли да изтеглите бърз кредит при спешна нужда от пари или важна покупка, за курсове и обучения, за такса във университет или за покупка, която може да Ви носи приходи. Ситуациите, не са една и две, но когато ви трябва спешен заем и имате реални доходи, с които да се издължите в последствие, всичко е възможно.

Условия за получаване на бързи мини кредити за 18 годишни

Задължително трябва да сте български гражданин, който е навършил 18 години и да имате валидна лична карта, с която да удостоверите това. Добре е да имате редовен доход, който макар и да не е много висок, да бъде гаранция, че сте надежден платец. Условията варират между различните кредитни фирми, така че когато търсите такъв вид кеш кредит за млади хора, е добре да направите проучване, за да попаднете на най-добрите условия. 

 

Характеристика на бързите мини заеми за 18 годишни

При бързите кредити за млади хора, едва навършили пълнолетие, никой кредитор не е склонен да разрешава прекалено големи суми преди да се убеди, че младия човек ще има възможност да погасява желания кредит. Затова предлаганите сумите в тази категорията са сравнително ниски. Разбира се, някои банки предлагат и по-големи студенски кредити, като информация за тях може да намерите в секцията ни за Потребителски кредити за студенти.

 

 

Избери бърз заем онлайн

 

Кредити за 18 годишни и студенти:

 

Стъпки за получаване на бърз мини кредит за 18 годишни

Първо, добре направете вашия план и преценете актуалното си финансово състояние, като имате предвид доходите и погасителната вноска, която ще трябва да плащате всеки месец.

Разгледайте различните оферти на фирмите за бързи кредити и ги сравнете, за да изберете най-подходящия вариант в зависимост от условията и погасителните вноски. Кандидатствайте и изчакайте одобрението, което много често е до минути. Може да кандидатствате онлайн или в офис на кредитна компания, а парите може да вземете кеш или в Easy Pay офис.

Не се притеснявайте да мислите за теглене на бърз заем, но използвайте сумата разумно и в полза на положително развитие и за придвижване напред към вашите житейски планове и мечти. Желателно е да не гледате на бързите кредити като на златна кокошка за лесни пари, които можете да похарчите. Защото за да бъдат полезни получените пари в близко бъдеще е желателно да има обоснована и ясна икономическа логика.