Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Бърз кредит по телефона

Вижте вариантите за получаване на кредити по телефона

 

Броят на потребителите, които спешно изпитват нужда от средства в последните години се увеличава. Тези хора се нуждаят бързи пари и много често прибягват до познати или приятели, за да получат необходимия заем.
За съжаление не винаги могат да получат големи суми пари, защото на една част от хората им е трудно да помогнат, а други са недоверчиви или имат собствени планове, за които им трябва финансиране.
За щастие има един вариант да получите бърз заем и то по телефона.
 

Кредитни компании предлагащи кредити по телефона

 

На кредитния пазар в България има няколко фирми, които могат да ви предложат тази услуга. Кандидатстването и самата процедура са много опростени и всичко става бързо и лесно. Затова и подобни кредити стават все по-популярни сред потребителите.
Отпускат се всякакви суми - от 100, 200, 300, 400 и 500 лв. до заплата или няколко хиляди левана погасителни вносски за изпбран период от време.
Срокът на одобрение е до минути или часове, а парите можете да теглите най-често до 1-2 часа или същия ден.


 

Вижте всички кредити и заявете по телефона или онлайн 

 

Бързо и лесно - заяви и очаквай одобрение до минути!

Вид кредитОдобрениеВиж и заяви
Бързи кредити по телефонадо 15 мин.Вземи кредит
Бързи кредити без поръчителидо 15 мин.Вземи кредит
Всички бързи кредитидо минутиВземи кредит

 

Одобрение за кредити по телефона

 

За да бъдете одобрени трябва да отговаряте на няколко общи условия. Трябва да сте пълнолетен гражданин и да получавате доходи, с които да можете да погасите кредита, независимо от източника на приходи.

Вашите доходи може да бъдат по трудов договор, но може да изберете и фирма без трудов договор и без доказване на доходи, тъй като има и много други приходи, които може да послужат за погасяване, като например постъпления от майчинство, пенсии, доходи от надомна работа, свободни професии, работещи на граждански договори, фрийленсъри и работещи по проекти, наеми и много други.

Разбира се, повечет кредитни фирми, поредпочитат да финансират хора с добра кредитна история, но заеми по телефона се отпускат и на лица, които са има ли просрочия в миналото, но в момента са коректни или имат обяснения за кредитната си история.

 

Избери още сега

 

Желателно е първо да проучите пазара на кредити, като в нашия сайт може да разгледате всички оферти за кредити онлайн. Вижте условията на всяка фирма и изберете най-подходящата според нуждите.

Имайте предвид, че за получаване на заема ще бъде необходимо да разполагате с валидна лична карта.

За получаване на заема, можете да изберете получаване на парите по банков път (за целта трябва да предоставите IBAN на сметката си), в брой в офис на фирмата, в офиси на EasyPay или други.

Разбира се, преди получаване на заема трябва да изберете план за погасяване, който може да бъде на равни вноски всеки месец или мини заем до заплата.


Вие избирате каква сума пари искате да изтеглите, като съобразите срока на погасяване според месечните вноски и Вашите възможности за плащане.

Бързите кредити по телефона са много лесен начин да получите свежи пари. Фирми, които се занимават с такива кредити са Вивус, Кредисимо, Минизаем и много други.

Когато взимате пари назаем, винаги мислете за начините, по които ще ги връщате. Не забравяйте, че вие поемате цялата отговорност за връщането на парите.

Изберете внимателно сумата и срока, както и най-подходящата фирма за бърз кредит по телефона.

 

Предимства на бърз кредит по телефона

 

Бързият кредит по телефона представлява иновативно и удобно решение в света на финансите с редица предимства. Най-забележимото е неговата изключителна бързина и способността да осигури моментален достъп до необходимите финансови средства. Процесът на кандидатстване е лесен и достъпен, изисквайки минимални документи и предоставяйки удобство на клиентите. Широката инклузивност прави този вид кредит достъпен за по-голям брой хора, като гъвкавите условия за лихвени проценти и погасяване добавят допълнителна степен на финансов контрол за кредитополучателите. Освен това, комфортът и мобилността на процеса правят кредита предпочитан избор за съвременния начин на живот.

 

 

Сравни всички бързи кредити

 

Още варианти за бързи кредити: