Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

УниКредит Кънсюмър Файненсинг - мнения

Търсите мнение за УниКредит Кънсюмър Файненсинг

 

Дружеството е сред водещите кредитни компании в областта на потребителското кредитиране. Предлага бързи кредити, потребителски кредити, кредити за студенти, за пенсионери и кредити за моряци. Възможни са гъвкави схеми на погасяване.

Предварително може да се информирате за предлаганите кредитни продукти от дружеството и какви са промоционалните оферти. Също така може да потърсите мнението на Ваш близък или познат, ползвал услугите на компанията. Така ще може да изградите цялостно виждане за това как финансовата институция обслужва клиентите и до колко удовлетворени са те.

 

Вижте и сравнете всички кредити >>>

 

Информация за УниКредит Кънсюмър Файненсинг

 

През 2001 г. в Италия е основна Кларима. През 2006 г. се създава УниКредит Кларима АД, като акционери в нея са УниКредит Кларима, притежаваща 50.1% от капитала и УниКредит Булбанк АД с 49.9%. Със започналия процес по ребрандиране на всички институции в УниКредит Груп, дружеството сменя името си и от 2007 г. е УниКредит Кънсюмър Файненсинг. От 2009 г. всички потребителски кредити отпускани от УниКредит Булбанк АД се отпускат чрез УниКредит Кънсюмър Файненсинг. По-късно започва и издаването на кредитни карти.

„УниКредит Кънсюмър Файненсинг“ ЕАД е с ЕИК 175070632 и със седалище и адрес на управление: гр. София, п.к. 1303, ж. к. Сердика, ул. „Гюешево“ № 14.

 

Сравни и кандидатствай >>>

 

УниКредит Кънсюмър Файненсинг мнения

 

Компанията се стреми към висока клиентска удовлетвореност. Това е причината да предлага гъвкави решения при всеки конкретен случай. Разбира се, ще срещнете, както положителни коментари и отзиви, така и негативни. Всичко е строго индивидуално и се определя от конкретната ситуация и казус, в който отделният потребител е попаднал.

След като разгледате условията, при които кредитира дружеството, и ги сравните с другите кредитни компании, ще вземете информирано решение към коя кредитна институция да се насочите.

В нашия кредитен портал може да направите сравнение между всички банкови и небанкови финансови институции, а с наша помощ ще изберете най-добрата оферта за кредит. Отправете запитване към нас и ние ще Ви спестим време и ще Ви насочим към най-изгодните условия за кредит.

 

Заяви онлайн кредит >>>