Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

УниКредит Булбанк - мнения

Търсите мнение за УниКредит Булбанк?

 

Преди да решите от коя банка да изтеглите кредит може да потърсите информация за банката и за продуктите и услугите, които предлага. В нашия сайт може да получите пълна и обективна информация, а ние ще Ви съдействаме и отговорим на всичките Ви въпроси.

 

 

Информация за УниКредит Булбанк

 

Банката стартира дейност през 1964 г. под наименованието Българска външнотърговска банка. През 1994 г. Българска външнотърговска банка е преименувана на Булбанк. През 2000 г. UniCredito Italiano SpA придобиват 93% от капитала на банката. В 2006 г. започва процесът на обединението на Булбанк, HVB Bank Biochim и Хеброс Банк, като на 27 април 2007 г. е обявено фактическото вливане на HVB Bank Biochim и Хеброс Банк в Булбанк и банката се преименува на УниКредит Булбанк АД. Като към настоящия момент е една от водещите банки в България.

УниКредит Булбанк АД с ЕИК 831919536 е със седалище и адрес на управление гр. София, пл. „Света Неделя“ № 7.

 

Кредит от Уникредит - мнения

 

Добре е до получите предварително информация за това какъв е процесът по отпускане на кредити от банката. Това може да стане чрез Ваш близък или познат, ползвал услугите й. Друг вариант е да отправите запитване за онлайн консултация и да се ориентирате за начина на отпускане и обслужване на кредитите.

 

 

Ипотечен кредит от УниКредит - мнения

 

Тегленето на ипотечен кредит е важна стъпка, тъй като това обикновено е дългосрочен кредит. Ето защо, когато разглеждате оферти за ипотечен кредит трябва да бъдете много прецизни и до обърнете внимание на детайлите. Важно е да имате информация не само за лихви и такси, но и за всички допълнителни разходи по кредита. Трябва да се информирате за изискванията за застраховки, обезпечение, допълнителни условия и възможно ли е да ги изпълните. Има много детайли, които не трябва да бъдат пренебрегвани, защото може да доведат до значително оскъпяване на кредита.

Бързо и лесно може да отправите запитване към нас, ние ще се свържем с Вас и ще обсъдим искането Ви. В безплатна професионална консултация ще получите сравнение на оферти между всички банки, ще обърнем внимание на детайлите и ще изберем заедно с Вас най-изгодната оферта.

 

Заяви безплатна консултация тук >>>

 

Кредитна карта от УниКредит мнения  

 

Търсите мнение за кредитните карти на УниКредит Булбанк? Най-бързият начин да получите информация какви са условията по кредитните карти на УниКредит и другите банки е да сравните условията в нашия кредитен портал. Представена е информация и възможност за сравнение в лесни стъпки. Така ще може да изберете кредитната карта с най-изгодни условия и отговаряща на Вашите искания.

 

 

Отзиви за Уникредит

 

За всяка една финансова институция ще видите различни коментари, като всеки един е определен от това как е решен конкретния казус и до колко е удовлетворен ползвателя на услугите на банката. Това разбира се е много субективна информация. Затова би било добре да се уверите сами в предлаганите услуги от банката. Проучете добре възможностите за кредитиране и начина на обслужване.

Отправете запитване към нас, а ние ще Ви помогнем в избора на банка, като направим сравнение на предлаганите оферти от всички банки и изберем най-изгодната и подходяща за Вашия профил. Трябва много точно да се прецени вида кредит спрямо искането Ви, за да сте сигурни, че сте избрали правилния кредитен продукт и да не възникват затруднения и проблеми по време на обслужването му. Ние напълно безплатно ще Ви помогнем в избора на най-добрата и подходяща оферта.

 

Вижте всички кредити от УниКредит Булбанк >>>