Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Токуда банк - мнения

Токуда банк мнения

 

Търсите мнение за Токуда банк? Може да разгледате представената информация в нашия кредитен портал, предлаганите от банката кредити и да направите сравнение на условията с кредитите от другите банки. След като имате цялата информация, ще може да вземете правилното решение към коя банка да се насочите. Сравнението на кредитите в портала ни ще Ви отнеме само няколко минути, след което може да отправите запитване. За всичко това, ние може да Ви съдействаме и да Ви консултираме.

 

Вижте и сравнете всички кредити >>>

 

Информация за Токуда банк

 

„Токуда Банк“ АД е учредена на 27 декември 1994 г. и притежава пълен лиценз от БНБ за извършване на всички сделки в страната и чужбина в съответствие със Закона за кредитните институции.

Токуда Банк АД е част от „Токушукай Инкорпорейтид“, Токио, Япония. Японският инвеститор придобива мажоритарния пакет от акциите на банката през 1998 г., като е собственик на 99.94% от капитала. Основен акционер е доктор Торао Токуда. Той е основател на болнични вериги в Япония и създател на проекта „Токуда Болница София“ през 2006 г. 

„Токуда Банк“ АД с ЕИК 813155318 е със седалище и адрес на управление гр. София, район „Възраждане“, ул. ”Георг Вашингтон” № 21.

 

 

От къде да изтеглите кредит

 

Всяка банка има промоционални оферти за кредитиране. Важно е да се убедите в какво се състои преференцията, която ще ползвате, ако изберете дадена оферта. Трябва да разгледате всички параметри по кредита, а не само представените в промоционалната оферта. Трябва да сте сигурни, че намаление на една такса или на лихвата, не е за сметка на друга. Също така, при изпълнение на какви условия бихте получили преференциална оферта. Всичко това е много важно, за може кандидатствайки за кредит, наистина да получите изгодна оферта.

Отправете запитване към нас и ние ще Ви помогнем като направим сравнение между офертите на всички банки. Ще изберем най-добрата, ще обърнем внимание на всички детайли и подробности и ще договорим най-благоприятни условия, при които да ползвате кредит.

 

Подай запитване за кредит >>>