Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

София комерс кредит груп - мнения

Търсите мнение за София комерс кредит груп

 

Преди да вземете решение от коя кредитна институция да изтеглите заем, проучете възможностите за кредитиране от минимум 5 кредитни компании. Сравнете условията, при които се отпускат кредитите и изберете най-изгодната оферта като не пропускате детайлите, когато разглеждате параметрите.

Бързо и лесно може да направите сравнението в нашия кредитен портал, тъй като сме представили всички финансови институции. Също така може да получите допълнителна информация за всяка една от тях. След като, направите изчисления за сумата на кредита, която Ви е необходима ще видите какво е оскъпяването и на база на това ще решите от къде да изтеглите заема.

 

 

Вижте и сравнете всички кредити >>>

 

Информация за София комерс кредит груп

 

„София Комерс Кредит Груп“ АД с ЕИК 175302519 стартира дейност през 2006 г. и е регистрирано дружество в БНБ под № BGR00144.

Седалище и адрес на управление на дружеството е гр. София, район Изгрев, ж. к. „Дианабад“, ул. „Васил Калчев“ № 58, ап. 6.

Дружеството предлага бързи кредити, кредити обезпечени с ипотека и кредити на микро фирми.

 

 

Подай запитване за кредит >>>

 

Мнения за София комерс кредит груп

 

За всяка една кредитна институция ще срещнете и положителни, и отрицателни мнения и коментари. Добре е предварително да имате допълнителна информация, за кредитната компания, към която сте се насочили, но трябва да отсеете субективните мнения, тъй като всеки един случай е строго специфичен и индивидуален. Ако прочетете негативен коментар за избраната финансова компания, то не означава, че не трябва да проучите възможностите за кредитиране. Напротив, трябва да се ръководите от предлаганите условия и финансови параметри.

 

Сравни и подай запитване >>>

 

Как да изберете кредит

 

Отправете запитване към нас, а ние ще Ви съдействаме за избора на кредит при най-изгодни условия. Ще обсъдим възможностите за финансиране и ще изберем офертата, която напълно отговаря на профила Ви и е с най-добрите ценови параметри. Така ще си спестите време и бързо и лесно ще получите заема, от който се нуждаете.

 

 

Подай запитване за консултация >>>