Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Рапида кредит - мнения

Търсите мнение за Рапида кредит

 

За да изберете конкретна кредитна институция, от която да изтеглите заем е добре да имате малко повече информация за нея, за продуктите, които предлага и за начина на обслужване. При нас може да получите пълна информация, да разгледате условията, предлагани от Rapida и да вземете информирано решение.

 

Вижте и сравнете всички кредити >>>

 

Информация за Рапида кредит

 

„Рапида Лоунс“ ЕООД с ЕИК 205271349 е регистрирана небанкова финансова институция в БНБ под № BGR00412, с адрес гр. София 1142, бул. „Патриарх Евтимий“ № 31, ет. 1. Компанията предлага бързи кредити онлайн и отпуска кредити на своите клиенти само срещу поръчител. Процедурата е облекчена, но предоставянето на поръчител е задължително условие.

 

Сравни и подай запитване >>>

 

Мнения и отзиви за Rapida

 

Може да срещнете противоречиви мнения на кредитополучатели и това е така, тъй като всеки един е попадал в различни ситуации и в зависимост от това как е решен поставен въпрос, така формира и мнението си за кредитната компания.

За да сте сигурни, че правите правилният избор, освен да разгледате мненията на клиентите на конкретната кредитна компания, може да направите сравнения на условията, при които отпуска заеми. В кредитния ни портал може да направите сравнението бързо като зададете конкретна сума и срок на кредита и сравните условията и оскъпяването между всички финансови институции.

 

Сравни и заяви онлайн >>>

 

От къде да изтеглите кредит

 

На този въпрос може да отговорим, след като направим бърз анализ на необходимостта от финансиране, която имате и да проверим какви са най-подходящите условия за кредит спрямо нуждите Ви. Ако отправите запитване към нас, то ние в безплатна консултация ще обсъдим вариантите за финансиране и ще се изберем заедно с Вас най-подходящите условия, при които да изтеглите кредит.