Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Потребителски кредит с лошо ЦКР

Теглене на потребителски кредит с лошо ЦКР

 

Имате допускани просрочия, но искате да изтеглите потребителски кредит? Какви са стъпките и как може да получите исканата сума? Това са въпроси, на които трябва да дадем конкретни отговори, за да сте наясно може ли и при какви условия да се изтегли кредит.

 

 

 

Възможните варианти са два и това към кой ще се насочите зависи от статуса на кредитната експозиция към момента.

  • Потребителски кредит от банка – ако имате допуснато просрочие по кредит, но статуса е редовен, то имате по-голям шанс искането за кредит да бъде одобрено. При наличие на просрочие с малка сума и до максимум 30 дни, банките е възможно да кредитират. Разбира се, ще бъде по изключение, но все пак ще получите търсения заем.
  • Потребителски кредит от кредитна компания за бързи кредити – в случай, че просрочието е по-голямо като сума и закъснението над 30 дни, по-скоро трябва да се насочите именно към фирмите за бързи кредити. Отправете искането си към тези институции, които не разглеждат кредитната история. Само по този начин може да бъдете сигурни, че ще получите кредита.

 

Вижте и сравнете всички кредити >>>

 

Изгоден потребителски кредит с лошо ЦКР

 

Често пъти се случва, че необходимостта от кредит е по-съществена и на заден план остава въпросът с това при какви условия ще бъде отпуснат. Това, обаче не е за пренебрегване, тъй като е много важен въпрос. Все пак от ценовите условия се определя и оскъпяването по кредита и дължимите от вас суми.

 

Когато има наличие на просрочие не може да се поставят условия за по-добри ценови параметри, но все пак не е без значение при каква лихва и такси ще получите заема. Затова, първо проучете кои банки или кредитни компании отпускат кредити при наличие на просрочие. След това разгледайте и сравнете офертите за кредити.

 

Всичко това може да направите за минути в кредитния ни портал. Вижте, сравнете и заявете искането си онлайн. Ще получите бърз отговор и решение по кредита.

 

Какви документи са необходими?

 

Като цяло всяка една кредитна институция се стреми да намали изискването за представяне на документи, когато става въпрос за отпускане на потребителски кредити. Включително и банките станаха по-гъвкави в това отношение. Част от тях не искат да се представят документи за доходите, тъй като правят автоматични проверки за осигурителния доход. Това, обаче донякъде не е в полза на кредитоискателя особено, когато получава суми над осигурителния си доход. Банките, които не изискват документи за доходите, съответно не признават допълнителните доходи, които са нерегламентирани.

 

За да кандидатствате за кредит в общия случай е достатъчно да представите подписано искане и валиден документ за самоличност. Ако допуснатото просрочие по съществуващите кредити е в резултат на обективна причина, то следва да представите и документ доказващ това. Така ще си гарантирате по-лесно одобрение на кредита при по-благоприятни условия.

 

Важно да знаете

 

Като цяло тегленето на кредит при наличие на просрочие е доста трудно начинание особено, ако искате да изтеглите кредита от банка.

 

Нашият съвет е първо да потърсите информация от обслужващата ви банка дали може и при какви условия да ви финансира. Отпускане на кредит с наличие на просрочие е деликатен момент и е изключително важно да се насочите към правилната оферта и финансова институция. Не приемайте условия, които Ви се струват трудни за изпълнение, както и неблагоприятни ценови параметри. Проучете възможностите и тогава изберете кредит.

 

Заявете консултация в сайта ни. Разгледайте ценовите предложения на всички кредитни компании и отправете запитване онлайн. Спестявайки време ще достигнете до желаната оферта.

 

Безплатна професионална консултация

 

Информация за потребителските кредити за рефинансиране:

 

Кои са най-ниските лихвите за потребителски заеми - вижте сравнение: