Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Потребителски кредит без превод на заплата

Отпускане на потребителски кредит без превод на работна заплата

 

Как да изтеглите кредит без работната заплата да се превежда по сметка в банката? Независимо дали кандидатствате за кредит от банка или небанкова институция, всяка една от тях има конкретни изисквания и условия. Варианти да получите потребителски кредит има много и всяка една кредитна компания може да постави индивидуални условия в зависимост от искането. 

 

 

 

Теглене на кредит без превод на заплата

 

В случай, че работната заплата не може да ви бъде превеждана по сметка в банка, то още при търсенето на оферти разгледайте възможностите за отпускане на заеми без да е необходим превод. Често пъти работодателите по една или друга причина не желаят да превеждат възнаграждението по сметка. Това може да се окаже голяма пречка за вас като кредитополучатели, тъй като едно от основните изисквания за отпускане на кредит е именно превода на заплатата.

 

Разбира се има и други видове потребителски кредити, но ще е необходимо и съответното обезпечение. Най-често вместо превод на заплата се изисква осигуряване на поръчител. Ако не може да осигурите поръчител, то най-вероятно няма да бъде отпуснат искания заем.

 

Вижте и сравнете всички кредити >>>

 

Възможности за кредит без заплата

 

В изключително редки случаи е възможно да бъде отпуснат потребителски кредит без обезпечение, но при определени условия. Банките се стремят към улесняване и облекчаване на процеса по отношение на потребителското финансиране. Ако сте лоялен клиент на банката или ползвате и други продукти и услуги и банката оцени рисковия Ви профил като добър, то е възможно да бъде получено одобрение на изключение. На подобни изключения не следва да се разчита, тъй като искането ще бъде разглеждано индивидуално и не бихте могли да знаете дали ще получите одобрение, а ще изгубите време, докато чакате решението.

 

Не губете ценно време, разгледайте офертите в кредитния ни портал и подайте запитване онлайн. Бързо и лесно ще получите пълна информация, от която се нуждаете, за да изтеглите изгоден потребителски кредит.

 

Важни особености при кредити без превод на заплата

 

Важно е да знаете и да обърнете внимание на особеностите:

  • По-високи ценови параметри – при отпускане на кредит без превод на месечно възнаграждение, обикновено лихвата е по-висока. При тези кредити в повечето случаи не се допуска договаряне на индивидуални условия. Те са по-скъпи, тъй като се считат за по-рискови;
  • Необходимост от поръчител/и – в зависимост от исканата сума на кредита е възможно да е необходим повече от един поръчител. Към поръчителите също има определени изисквания, на които трябва да отговарят, за да бъдат приети от банката като гаранти. Банката разглежда кредитоспособността им и кредитната история. В случай, че рисковият профил е висок или има наличие на негативни фактори, то предложения от вас поръчител няма да бъде одобрен.
  • Не е изключено банката да постави няколко условия по отношение на обезпечението. Възможно е освен поръчител да има изискване и за блокиране на една или повече вноски по кредита. Това е вид защита при закъснение в погасяването на месечната вноска.

 

Не бива да се пренебрегват условията, които е възможно да бъдат поставени, ако не може да се осигури превод на заплата. Всяка банка цели да се защити максимално, давайки кредита. Най-лесният и удобен начин и за кредитополучателя е превода на заплатата по сметка. При невъзможност да се отговори на това условие е логично да се поставят други допълнителни изисквания, за да се разреши кредита. Запознайте се предварително с възможните условия, за да направите преценка до колко изпълними са от вас.

 

Заявете искането за кредит онлайн в сайта ни. Вижте офертите, изберете и заявете по удобен и лесен начин.

 

Безплатна професионална консултация

 

Информация за потребителските кредити за рефинансиране:

 

Кои са най-ниските лихвите за потребителски заеми - вижте сравнение: