Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Първа инвестиционна банка - мнения

Първа инвестиционна банка - мнения  

 

Търсите мнение за ПИБ? Преди да отправите искане за кредит е добре да проучите и съберете повече информация за банката, към която сте се насочили и за кредитните продукти, които предлага. Също така може да потърсите отзиви от клиенти на банката. Бързо и лесно може да получите информация за предлаганите кредити в нашия кредитен портал. Представени са кредитните продукти на всички банки. Така ще може да направите сравнение и да изберете подходящата оферта.

 

Сравни и подай запитване >>>

 

Информация за Първа инвестиционна банка

 

Първа инвестиционна банка е основана през 1993 г. изцяло с български капитал. ПИБ е лицензиран първичен дилър на държавни ценни книжа и регистриран инвестиционен посредник. Банката е сред водещите институции в сферата на картовия бизнес.

Първа инвестиционна банка АД с ЕИК 831094393 е със седалище и адрес на управление гр. София, бул. „Драган Цанков" №37

 

Ипотечен кредит от ПИБ - мнения 

 

За да вземете ипотечен кредит, трябва много детайлно и внимателно да сте се запознали с условията, при които се отпускат жилищните заеми. Обърнете внимание на цялостната оферта на банката. Важно е да знаете не само лихвата и таксата за управление, но и как се формира лихвата, възможно ли е покачване във времето, какви допълнителни разходи ще имате по кредита и какви допълнителни условия е възможно да Ви бъдат поставени. Всичко това е от съществено значение, защото ако сте пропуснали важен детайл може да се окаже, че кредита не е толкова изгоден, колкото е изглеждал на пръв поглед.

За да избегнете всичко това и за да сте сигурни, че сте избрали най-изгодната оферта без скрити условия и такси, отправете запитване към нас. Ние ще се свържем с Вас и в безплатна консултация ще обсъдим искането Ви. Напълно безплатно ще сравним офертите между всички банки, ще разгледаме условията и ще изберем заедно с Вас най-изгодната оферта.

 

Заяви безплатна консултация тук >>>

 

Кредитна карта от ПИБ - мнения

 

Искате да ползвате кредитна карта от ПИБ? Полезно ще бъде да потърсите мнение от клиент на банката, който ползва картовите й услуги. Освен това е важно да проучите дали с картата ще може да извършвате плащанията, за които Ви е необходима. Разгледайте всички такси и лимити (дневни и седмични), за да сте наясно с възможностите на кредитната карта. Може да отправите запитване към нас и ние ще Ви консултираме.