Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Ипотечни кредити от нефинансови институции

Отпускане на ипотечни кредити от нефинансови институции

 

Необходим ви е ипотечен кредит, но не може да докажете доходите си? Кредити без доказване на доходите отпускат небанковите институции. Достатъчно е да предоставите обезпечение по кредита и може да получите желаната сума.

 

 

 

Какви са рисковете при теглене на кредит от нефинансова институция?

 

Не е достатъчно да знаете, че срещу имот ще получите кредит. Важно е да сте наясно за рисковете и условията, при които се предоставят този вид кредити.

  • Лихвени условия – тези кредити са по-рискови кредити и съответно се отпускат на по-висока цена.
  • Срок на погасяване – отпускат се за по-кратък срок, за не повече от 10 години. Това от своя страна оказва влияние на месечната вноска.
  • Процент на финансиране – финансира се по-нисък процент от пазарната стойност на имота. Обикновено между 50 и 60%.
  • Месечна погасителна вноска – поради краткия срок и високите лихвени нива, месечните вноски са по-високи. Трябва добре да прецените възможностите си за погасяване, за да не срещнете затруднение.

 

Преди да предприемете действие за теглене на кредит от небанкова институция помислете добре по отношение на основните параметри. Ако не ви устройва сумата на кредита, която може да бъде отпусната на база пазарната оценка, то по-добрият вариант е да не стартирате процедура за разглеждане на документи. В случай, че сумата няма да е достатъчна, за да осъществите намеренията си, то по-добре да потърсите друг вариант за финансиране.

 

Друг важен момент е месечната вноска. Трябва добре да обмислите до колко месечните плащания по кредита няма да ви затрудняват. Също така е важно и цялостното оскъпяване по кредита.

 

Преди да вземете решение за теглене на ипотечен кредит проучете всички възможности. Потърсете оферти и направете сравнение. Това лесно и бързо може да направим за вас след като подадете запитване в сайта ни. Ще ви помогнем да вземете правилно информирано решение за това как да получите изгодно финансиране.

 

 

Заяви безплатна консултация >>>

 

Отпускат ли се ипотечни кредити срещу залог от нефинансови институции?

 

Небанковите институции отпускат ипотечни кредити срещу ипотека на имот. Достатъчно е да няма други тежести върху имота и да е с изяснен статут. Извършва се оценка на имота и се изготвя правно становище. Ако документите са коректни и искането е разгледано, следва подписване на договор и учредяване на ипотека.

 

За да кандидатствате за ипотечен кредит от небанкова институция:

  • Не е необходимо до доказвате доходите си – не се предоставят удостоверения или бележки за дохода;
  • Не е задължително да работите по трудов договор – не се изисква представяне на договор, по който работите;
  • Няма изискване за кредитна история – има компании, които предоставят кредити без да се интересуват от кредитната история.

 

Този по-либерален режим на отпускане на ипотечни кредити предлага и по-високия риск. За да бъде минимизиран този риск банката определя по-високи ценови условия и по-нисък процент финансиране.

 

Трябва да обмислите добре тегленето на ипотечен кредит от небанкова институция. Заслужава ли си да поемете дълг при по-високи лихва и такси? Ще може ли да изпълните намеренията си и ще успеете ли да плащате месечните вноски без да се затруднявате? Разгледайте няколко оферти и обмислете предложенията.

 

Отправете запитване в кредитния ни портал. Ние ще се свържем с вас, ще обсъдим искането и ще ви помогнем да вземете правилното решение за теглене на най-изгодния ипотечен кредит.

 

Най-изгодните ипотечни кредити

 

 

Предложения за кредити с лесно разрешение:

 

Виж всички кредити и заяви онлайн

 

Полезни кредитни калкулатори

Погасителните планове

 

 

Калкулатор за изчисление на ГПР

 

 

Какъв заем може да ми бъде отпуснат?

 

 

Кои банки отпускат най-лесно ипотечни кредити:

 

 

Сравнение на условията по потребителските кредити:

 

 

Заяви получаване на бърз заем:

 

 

Безплатна консултация за ипотечен кредит

 

 

Небанков ипотечен кредит