Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Интернешънъл Асет Банк - мнения

Интернешънъл Асет Банк мнения

 

За да изберете банка трябва да потърсите информация, както за банката, така и за продуктите и услугите, които предлага. Също така, доколко избора на конкретен кредитен продукт ще удовлетвори искането Ви. При избор за банка за теглене на кредит не трябва да се пренебрегват детайлите в параметрите на сделката. Затова е добре да проучите до колко кредитополучатели ползвали кредит от конкретната банка са доволни от условията и обслужването. Също така при договаряне на условия за кредит да бъдете много внимателни, защото е възможно да има допълнителни условия или такси, които могат да се окажат пречка за финализиране на сделката.

Отправете запитване към нас и ние ще Ви помогнем в избора на кредит и банка. Ще обсъдим искането Ви, ще отговорим на всичките Ви въпроси и ще Ви помогнем да договорите най-изгодните условия.

 

 

Информация за Интернешънъл Асет Банк

 

Интернешънъл Асет Банк АД е основана на 13 декември 1989 г. под името Търговска банка „Кремиковци“. През годините банката се преименува няколко пъти – през 1991 г. на Фърст Ийст Интернешънъл банк и веднага същата година се преименува на Първа източна международна банка (ПИМБ) като с това име остава до 2004 г. След това за няколко месеца се нарича Унибанк, а от 2005  година е Интернешънъл Асет банк. Банката предлага широка гама от финансови услуги за корпоративни клиенти, малки и средни фирми и индивидуални клиенти. През 2019 г. банката е наградена за добро управление на риска и устойчиво развитие с приз „Банкер на годината“ 2019 от вестник „Банкеръ“.

„Интернешънъл Асет Банк“ АД с ЕИК 000694329 е със седалище и адрес на управление гр. София, бул. „Тодор Александров“ № 81-83.

 

 

Интернешънъл Асет Банк - собственик

 

Относно собствеността на банката и акционерите може да потърсите данни в различни правни платформи. Така ще получите подробна информация относно разпределението на капитала.

 

Сравни и подай запитване >>>

 

Отзиви и мнения за Интернешънъл Асет Банк

 

Може да срещнете много положителни и отрицателни отзиви за банката. Важно е сами да се убедите в продуктите, които предлага. Направете сравнение на кредитите между всички банки и вземете правилното решение. Ние може да Ви съдействаме във всеки етап в процеса на кредитиране. Отправете запитване към нас и ще Ви консултираме безплатно.

 

Заяви безплатна консултация тук >>>