Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Банка ДСК - мнения

Банка ДСК – мнения

 

Търсите мнение за Банка ДСК? Когато вземате решение към коя банка да се насочите за кредит е добре да имате повече информация, както за банката, така и за предлаганите от нея кредитни продукти – цени, условия, погасителни схеми и други. При нас може да разгледате всички кредити, които предлага Банка ДСК, както и да направите сравнение с другите финансови институции.

 

Сравнете и подайте запитване >>>

 

Информация за ДСК:

 

Банката стартира работа през 1951 г. под името Държавна спестовна каса (ДСК). През 1999 г. се преобразува в държавно акционерно дружество и приема сегашното име Банка ДСК. От 2003г. Банка ДСК е собственост на унгарската Банка ОТП. През 2019 г. Банка ДСК финализира сделката по придобиването на Сосиете Женерал Експресбанк и дъщерните й дружества в България, като обединението на двете банки е факт от 04 май 2020 г.

Банката предлага всички продукти и услуги за физически лица, микро, малки и средни предприятия и корпоративни компании.

Банка ДСК с ЕИК 121830616 е със седалище и адрес на управление: гр. София, 1036, ул. Московска № 19.

call_center@dskbank.bg

 

Ипотечен кредит от ДСК – мнения

 

Вземането на решение за ипотечен кредит е важен избор, като освен сравнението на условията, следва да се вземат предвид профила на банката, предлаганите съпътстващи продукти и услуги, качеството на обслужване и мненията на клиентите, както и за какво е нужно да внимавате в офертите и при договаряне на условията.

При нас можете да заявите безплатна кредитна консултация, като по този начин ще получите професионална консултация от кредитни експерти с дългогодишен опит, сравнение между различните оферти на пазара и постигане на най-добрите условия.

 

Заяви безплатна консултация тук >>>

 

Кредитна карта от ДСК – мнения

 

Търсите мнение за кредитните карти на ДСК? В нашия кредитен портал можете бързо и лесно да сравните условията по кредитните карти на ДСК и другите банки. Може да разгледате синтезирана информация за кредитните карти от представените банки и ще може да изберете най-изгодните оферти онлайн.

 

Подай запитване онлайн >>>

 

Виртуална карта от ДСК – мнения

 

Банка ДСК предлага Virtual Mastercard и Virtual Visa в лева, eвро и щатски долари. Виртуалните карти нямат магнитна лента и ПИН. С тези карти може да пазарувате единствено в интернет. Освен, че с виртуалната карта имате много добра защита, може да се разплащате и в сайтове, които приемат единствено кредитни карти.

Разбира се има и специфични особености, за които трябва да бъдете внимателни. Ето защо, може да потърсите мнение от ползвател на виртуална карта, да разгледате условията и да прецените до колко подходяща ще бъде за Вас.

 

Кредит от ДСК - мнения и отзиви във форумите

 

Във форумите може да потърсите и прочетете различни мнения на клиенти на банката. Ще срещнете, както положителни, така и отрицателни. Може да прочетете различни казуси и как са били разрешавани от страна на банката. Това разбира се, може да Ви служи като ориентир. За да вземете правилното решение е добре да разгледате условията на банката, както за кредитиране, така и за банково обслужване. Може да подадете запитване онлайн и да прецените до колко Ви устройват условията.

Освен това, може да отправите запитване към нас, като ние напълно безплатно ще Ви консултираме, ще отговорим на всичките Ви въпроси и ще Ви помогнем в избора на подходящ кредитен продукт.

 
 

Вижте всички кредити от Банка ДСК >>>