Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Българо-американска кредитна банка - мнения

Българо-американска кредитна банка - мнения

 

Търсите кредит от банка? Предварително е добре да направите проучване и да потърсите информация, както за банката, така и за кредитните продукти, които предлага. Може да потърсите мнение от Ваш близък ползвател на услугите на конкретна банка и да получите информация за начина на обслужване. Също така, може да разгледате цялата информация в нашия кредитен портал, където сме представили всички банки в страната, както и предлаганите от тях кредити. Едновременно с това може да направите сравнение на офертите между банките и по този начин да формирате свое мнение към коя институция да се обърнете. Може да ползвате нашите услуги напълно безплатно като заявите онлайн консултация. Ние ще се свържем с Вас и ще обсъдим възможностите за кредитиране. Ще Ви посъветваме и заедно ще се спрем на най-добрата оферта за кредит.

 

 

Информация за Българо-американска кредитна банка

 

Българо-американска кредитна банка е създадена през 1995 г., учредител е Българо-американски инвестиционен фонд. През 1999 г. стартира ипотечното кредитиране за физически лица. През 2016 г. мажоритарният акционер на БАКБ – БАИФ, продава около 30% от капитала на банката чрез предлагане на акции на Българска фондова борса. В последствие БАИФ намалява участието си в банката до 53.89%. През 2008 г. Allied Irish Banks, Ireland придобива 49.99% от акциите с право на глас от капитала, а акционерното участие на БАИФ е намалено до 3.89%. По-късно БАИФ прехвърля и остатъчния си дял от 3.89% на фондация „Америка за България”. През 2011 г. Allied Irish Banks продава акциите си на „СИЕСАЙЕФ” АД. През 2012 г. банката придобива пълен лиценз за предоставяне на всички банкови услуги.

„Българо-американска кредитна банка“ АД с ЕИК 121246419 е със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. „Славянска“ № 2.

 

 

БАКБ - мнения

 

За да изберете банка кредитор може да разгледате мнения и отзиви за банката във форумите. Разбира се, те не трябва да са определящи за решението Ви, но може да получите обща представа за това по какъв начин кредитира банката своите клиенти и до колко доволни са те от начина на обслужване. След това може да разгледате офертите, които предлага и да отправите запитване за кредит.

Ако се нуждаете от повече информация или съдействие може да отправите запитване за консултация. Ние напълно безплатно ще отговорим на всичките Ви въпроси и ще Ви помогнем в избора на оферта за кредит.

 

Подай запитване онлайн >>>