Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

БПН париба - мнения

Търсите мнение за БНП париба

 

Преди да изберете към коя кредитна компания да се насочите е добре да знаете нещо повече за нея, за това какви продукти предлага, какви са мненията на нейните клиенти. При нас ще получите пълна информация за всички кредитни институции и за предлаганите кредити. Може лесно и бързо да се ориентирате към кого да отправите запитване за кредит.

 

Вижте и сравнете всички кредити >>>

 

Информация за БНП Париба

 

БНП Париба България е клон на международната банка BNP Paribas Personal Finance S.A., част от BNP Paribas. Групата на BNP Paribas развива дейност в 74 страни и има над 192 000 служители. Обявена е за „Глобална банка на годината 2008” от списание Banker и е класирана сред 15 най-сигурни банки в света за 2010 г. от списание Global Finance. Групата навлиза в България през 2007 г. Една от наградите, които печели в страната ни е през 2011 г. за „Най-добра небанкова кредитна институция”.

БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България е с ЕИК: 204915054 и адрес на управление гр. София, ж.к. Младост 4, Бизнес парк София, сграда 14.

 

Сравнете и подайте запитване >>>

 

БНП Париба кредитна карта мнения

 

БНП Париба издава кредитни карти MasterCard. Кредитополучателите може да се възползват от стандартна или златна кредитна карта или MasterCard Зора. И трите карти имат своите предимства. Когато кандидатствате за кредитна карта, трябва да проучите при какви параметри се издава. Не само по отношение на лихвата, но и има ли такса за издаване, годишна такса за обслужване, както и какъв е гратисният период. Всичко това е важно, за да не се окажете в ситуация, в която сте пропуснали заплащането на таксата или гратисния период и в резултат на това се начислят допълнително лихви.

При подобни ситуации обикновено картодържателите дават негативно мнение за използваната карта и за институцията, която я е издала. Но такива мнения са твърде субективни. Ето защо, трябва да формирате мнение за институцията, както и за продуктите, които предлага самостоятелно.

 

 

Как да изтеглите заем лесно?

 

Бързо и лесно може да сравните условията за кредитиране в кредитния ни портал. Напълно безплатно може да Ви консултираме и да Ви помогнем да изберете подходящата оферта за кредит или кредитна карта. Ще се съобразим с Вашите предпочитания и нужди и ще Ви насочим към компанията и вида кредит, който отговаря на профила Ви. Така ще може да изберете кредитната институция, която отговаря на очакванията Ви.

 

Вижте най-изгодните кредити >>>