Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

Алианц банк - мнения

Алианц банк - мнения

 

Искате да изтеглите кредит и търсите мнение за Алианц банк? Добър критерии ще бъде мнението на Ваш близък познат ползвал кредит от банката. Така може да получите конкретна информация за начина на обслужване на клиентите и за процеса на кредитиране. В нашия кредитен портал може да получите подробна информация за банката и предлаганите кредити. Представили сме всички банки в страната и се стараем да сме максимално изчерпателни и обективни, за да си набавите нужната информация и да може да вземете правилното решение в избор на банка.

 

Подай запитване онлайн >>>

 

Информация за Алианц банк

 

„Алианц Банк България“ АД е част от Алианц Груп, основен акционер е "Алианц България Холдинг" АД. На българския пазар Алианц се утвърждава, след като през 1998 г. закупува 51% от акциите на застрахователно дружество „България“ и става собственик на новооснованата компания Алианц България Холдинг.

„Алианц Банк България“ АД е с ЕИК 128001319, със седалище и адрес на управление гр. София, бул. "Мария Луиза" 79.

 

 

Ипотечен кредит от Алианц - мнения

 

Искате да изтеглите ипотечен кредит? Преди да предприемете тази стъпка, трябва да проучите много подробно условията за този вид заеми. Не е достатъчно да се сравнява само лихва и такси. По жилищните сделки има много детайли, които не са за пренебрегване, а напротив, трябва да обърнете съществено внимание. Трябва да внимавате за допълнителните условия, които могат да бъдат поставени, допълнителното оскъпяване свързано със заплащане на застраховки и пазарна оценка, както и цената на съпътстващите услуги, които ще ползвате. Може да договорите с банката конкретни параметри по сделката. Важно е преговорите да обхванат всички детайли по кредита.

За да не пропуснете съществен детайл в договарянето на ипотечен кредит и да успеете да получите желаните условия, може да се обърнете към нас за съдействие. Отправете запитване в нашия кредитен портал. Ние ще Ви съдействаме във всеки един етап на кредитната сделка. Ще Ви помогнем да избегнете скритите условия и да получите най-добрата оферта за ипотечен кредит. Бързо и лесно направете запитване към нас, ние ще Ви консултираме напълно безплатно.

 

Заяви кредит онлайн >>>