Най-изгодните кредити oт всички банки и компании | 100% безплатно ВИЖ

Сравни всички кредити

А1 кредитна карта - мнения

Търсите мнение за А1 кредитна карта

 

А1 предлага кредитна карта MasterCard на своите клиенти с редица преференции. Картата се заявява онлайн в лесни стъпки. Клиентът може с персонален профил онлайн да следи плащанията и задълженията по кредитната карта.

Картата си има своите предимства, които трябва да знаете наред със задълженията като ползвател на кредитна карта. По различни причини е възможно картодържател да има проблем със своята кредитна карта и да не е останал доволен от предлаганата услуга. Това обаче не означава, че самата кредитна карта е проблемна, а конкретната ситуация. Затова е добре да проучите мнението на ползватели на кредитни карти от А1, но да вземете лично решение дали тази карта е подходяща за Вас и до колко ще може да я ползвате според нуждите си.

 

Вижте и сравнете всички кредити >>>

 

Информация за А1

 

А1 е водещ доставчик на дигитални и телекомуникационни услуги. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, интернет, телевизия, финансови услуги и други.

„А1 България“ ЕАД с ЕИК 131468980, със седалище в гр. София и адрес на управление: ул.“Кукуш“№1 е кредитен посредник на „Аксес Файнанс“ ООД (Аксес Файнанс), ЕИК 202806978, със седалище в гр. София и адрес на управление: район „Триадица“, ж.к. “Иван Вазов”, ул. "Балша" № 1, бл. 9, ет. 2.

Аксес Файнанс предоставя парични заеми и е вписана в Регистъра на БНБ под № BGR00332.

 

Подайте запитване онлайн >>>

 

А1 кредитна карта мнения и отзиви

 

В интернет пространството може да срещнете различни мнения за кредитната карта, и положителни, и отрицателни. Добре е да се убедите в качествата на обслужването и параметрите на картата от Ваши познати или близки, които я ползват. Проучете добре какви са възможностите да получите карта и направете калкулация какви биха били месечните Ви плащания по нея. Може да отправите запитване към нас и заедно да обсъдим всички възникнали въпроси, като ние ще Ви помогнем да вземете правилното решение.

 

Сравнете и подайте запитване >>>